Sayfalar

29 Ekim 2012

Doğum Günü ve Biberona Veda Partisi :)

27 Ekim bizim için özel bir gündü kızımız için bir parti düzenledik ve 16 kasımdaki doğum gününü erkenden kutlamış olduk :)Hem her sene doğum gününde yanımızda olamayan halası da buradaydı. Bu sene doğum günü konusunda çok şanslı Ecrin'im evde okulda ve İstanbul da anneannesinin evinde de kutlanmış olacak:) 

 Doğum gününde kızım için hazırladığım tütü eteğini keçe ile süslediğim badisini ve yaptığım tacıyla tam bir PRENSES gibiydi kuzum.. 

Hele 4 yaşındaki kuzeni Ahmet Said'in Ecrin çok güzel kıyafetlerin var çok yakıştı demesi çok hoşumuza gitti birde tatlı söyledi maş.
Yani doğum günümüzde bir prenses birde prens vardı :)) 

Hazırlanırken çok heyecanlıydı.Anne herkese göstericem kıyafetlerimi çok güzel olmuşsun Ecrin derler mi diye merak ediyordu:)))

Giyinmeyi zor bekledi hazırlandığı gibi içeriye koştu.Herkes beğendi ecrin de mutlu oldu doğum günü bitti ve hala çıkarmak istemedi üzerinden :) 

Geçen yıldan da bildiğimiz gibi ecrin en çok hediye almayı sevdi :) Baba bi daha doğum günü yapalım dedi akşamında..hediye almayı sevdiği kadar hediye vermeyi de çok seviyor..

Çok güzel bir gündü bizimle bu günü paylaşan herkese teşekkür ederiz buradan bir kez daha :))

 Evet başlığımda da yazmış olduğum gibi birde hala biberon ile süt içiyordu Ecrin'im ve artık biberonu bırakma zamanı gelmişti .

Ve fırsat bu fırsat deyip ufak bir parti eşliğinde biberonu bırakmış olduk :)

Küçük bir kutunun içine hediye paketi koyduk.ecrine biberonlarını verdim ve benim kızım artık büyüdü biz artık biberonları evimizden gönderiyoruz kızım buraya atıyor ve içerisinden bir hediye çıkıyor dedik
Biberonları bıraktı hediyeyi aldı :)
Zaten hediyeyi görünce biberon aklına gelmedi bile :))) 
Kuzeni Ahmet Said'de biberona veda etti..

Akşamında biraz zorlanırız diye düşündük bir gün öncesi gece bardakla süt vermeyi denedim biraz huzursuzlanmıştı.

Akşam uyku saatti geldi ve anne bardakları mı çıkar ben seçim dedi çok sevindik seçti sütünü içti sorunsuz bir şekilde gecesi merak konumuzdu ama onuda sorunsuz atlattık uyandı pipetle sütünü içti ve yattı.



İŞTE KIZIM İÇİN HAZIRLADIĞIM TÜTÜ SETİMİZ :))





PRENSES VE PRENS :))
EN BÜYÜK AŞK BABAYLA KIZ AŞKI :))
GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN MELEĞİM...
KIZIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE VERİLEN POZUMUZ:)) SEVGİ KELEBEĞİ..
BABAANNE DEDE AHMET SAİD VE ECRİN...




1.Yaş  Doğum Günümüzden.








4 yorum:

ÇokoPrensin Annesi dedi ki...

Maşallah ya nasıl tatlı bir prensesmiş, annesi de özenmiş çok güzel giysiler hazırlamış:)Doğum günü henüz gelmemiş ama şimdiden doğum günü kutlu olsun.

Ssmeral dedi ki...

:)çok teşekkür ederim sağolun..

Adsız dedi ki...

maşallah Ecrinn :) çok tatlı yaa inşallah benimde senin gibi güzeller güzeli bir kızım olur :) bayılıyorum kız çocuklarına özenip bezenip giydirip süsleyen annelere :) nasılda yakışmış tütü sü :) elinize sağlık :)

Ssmeral dedi ki...

inş. rabbim gönlünüze göre verir.. birde kızınız olur.. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...